SPOED
0495 745 929

Over ons

Bij Lintjeshof kunt u terecht voor de volledige zorg van uw dier. We zijn er voor de dagelijkse zorg, zoals ontworming en entingen, maar ook voor specialistische zorg. Denk hierbij aan chirurgische ingrepen en internistische aandoeningen. Het belangrijkste vinden wij, dat u en uw dier voorop staat. Bij ons bent u geen 'nummertje' maar nemen we altijd de tijd voor u. U kunt ons altijd bereiken voor vragen, direct aan de balie of gewoon via de telefoon. 

We staan altijd voor u klaar
Omdat mensen steeds vaker fulltime werken of doordeweeks minder tijd hebben, hebben we zeer ruime openingstijden. Wij zijn op donderdag en vrijdag tot 20:00 uur geopend en ook in het weekend zijn we gewoon open. Tijdens de inloopspreekuren, ook op zaterdag en zondag, kunt u zonder afspraak naar binnen lopen en geholpen worden door één van onze deskundige dierenartsen. U hoeft dan ook geen weekendtarief te betalen.

Natuurlijk zijn onze dierenartsen ook buiten onze openingstijden beschikbaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer u belt buiten openingstijden, krijgt u direct één van onze vaste dierenartsen  of één van de dierenartsen van de dienstengroep waarmee wij samenwerken, aan de lijn. Samen met u wordt dan gekeken wat er gedaan moet worden en kunt u als het nodig is direct naar de kliniek komen.

Natuurlijk is iedereen bij ons welkom. Dit begint al bij de puppy’s en kittens, die elke maand gratis op puppy/kittenconsultatie kunnen komen bij onze assistentes. We houden bij of uw huisdier goed groeit, de tanden goed wisselen en kunnen u tips geven over zaken als bijtgedrag en zindelijkheid. De dieren kunnen dan ook direct kennis maken met onze trimster en zij kan u al adviseren over de vachtverzorging. Hierdoor leren de dieren dat er niet altijd iets vervelends hoeft te gebeuren als ze bij de dierenarts komen.

Natuurlijk geldt dit ook voor oudere dieren. Zij mogen ook elke maand gratis langskomen zodat we belangrijke zaken, als het gebit en gewicht, controleren en bijhouden. En vanzelfsprekend krijgen ze dan een flinke knuffel en lekkere koek.