SPOED
0495 745 929

 

 

Huisdieren Zorgplan

Bij Lintjeshof kan je een huisdieren zorgplan afsluiten voor jouw hond of kat. Dit is een voordeelabonnement, waarbij jij als huisdiereigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlooien – en tekenbehandelingen en ontworming. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra halfjaarlijkse gezondheidscheck en korting op diverse onderzoeken en behandelingen.

Deze producten en diensten worden in dit pakket tegen een lagere prijs aangeboden dan wanneer je dit alles ‘los’ afneemt: hiermee bespaar je een aanzienlijk bedrag. Een ander groot voordeel is de gespreide betaling. Zo hoeft de jaarlijkse vaccinatie niet in één keer afgerekend te worden, maar worden de kosten via kleinere maandelijkse incasso’s gespreid betaald. Het Huisdieren ZorgPlan wordt afgesloten voor 1 jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.

Wat is het doel van ons Huisdieren Zorgplan?

Preventieve zorg wordt alsmaar belangrijker en belangrijker in onze geneeskunde en diergeneeskunde.

Het zorgt ervoor dat we een ziekteproces op tijd kunnen opmerken en de behandeling grotere kans op slagen heeft. Dit brengt betere vooruitzichten en een langere levensduur met zich mee.
Daarnaast liggen de kosten van de preventieve zorg een stuk lager dan de kosten van een ziektebehandeling. Maar ook is de behandeling in een vroeg stadium van het ziekteproces minder duur dan in een vergevorderd stadium.


Bij een goede preventieve zorg zijn de dieren over het algemeen in betere toestand en voelen zich daardoor een stuk beter. De levenskwaliteit van jouw dier gaat hierop sterk vooruit