SPOED
0495 745 929

Samenwerking met Tuincentra

Onze vestiging in BijSTOX is tot nader bericht gesloten. U kunt terecht op onze locatie Roermond Gebroek.

Samen met bijSTOX hebben we een uniek concept ontwikkeld. Bij ons kunt u terecht voor de volledige zorg voor uw huisdier. Specialisten op diergebied helpen u met het uitzoeken van geschikte accessoires voor uw huisdier en geven u graag advies over zaken als de juiste voeding, ontworming, vlooien- en tekenbehandelingen.

In 2015 openden wij een trimsalon, wassalon en dierenartspraktijk in tuincentrum Roermond (nu bijSTOX). Daardoor hoeft u niet meer van de ene locatie naar de andere te rijden voor de zorg van uw huisdier.  Wij zijn niet uniek in het plaatsen van een dierenartspraktijk in een tuincentrum. Waar wij wel uniek in zijn, vergeleken met deze andere praktijken, is de kwaliteit en deskundigheid van de zorg die we samen verlenen. Niet alleen voor de ‘standaard’ zorg kunt u bij ons terecht, zoals goede voeding en inentingen, maar ook voor complexe aandoeningen, ziektes of operaties. Daarom hebben we een goed uitgeruste operatieruimte, een röntgenapparaat en echotoestel tot onze beschikking. Onze deskundige dierenartsen zijn continu bezig met nascholing en in contact met specialisten, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

De samenwerking tussen de dierafdeling van het tuincentrum en onze kliniek biedt u nog extra voordelen. Stel dat er bij uw hond een hernia wordt vastgesteld. Wij geven u direct passend advies qua therapie en het juiste borsttuigje kan direct worden gepast in de winkel. Persoonlijke aandacht voor u en uw dier vinden wij ontzettend belangrijk. Als dierenvrienden begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Daarom nemen we altijd de tijd voor u en al uw vragen.

Samenwerken met buurtcollega's tijdens de diensten

Sinds 1 januari 2020 neemt Lintjeshof deel aan een dienstenkring. Dit wil zegggen dat buiten de openingsuren, u voor een spoedgeval terecht kan bij ons of een van de collega's waarmee wij samenwerken. Deze samenwerking is samen met Dierenkliniek Roerdalen, Dierenkliniek Heythuysen en Dierenkliniek Kapellerlaan.